20 ianuarie 2021

Retroparada Toamnei, doar în mișcare. Bijuteriile pe roți vor traversa tot orașul

retroparada toamnei

Pasionații de mașini de epocă ies în stradă și în această toamnă pandemică. Nu va mai fi expoziție, pentru că tentațiile sunt prea mari, iar distanțarea nu va putea fi respectată. Va fi însă o „defilare” care va traversa tot orașul. Poate chiar de două ori.

Retroparada Toamnei este un eveniment cu tradiție la Timișoara. De ceva ani deja, sunt expuse în fața celor mai mari și mici mașini cu poveste, numai bune de admirat și „tras” în poză. În 2020 însă, expoziția nu va avea loc.

„Pasiunea pentru vehicule istorice nu se lasa închisă în casă. Nici măcar în garaj. O luăm cu noi peste tot. Și ne laudăm cu ea la evenimentele auto retro. Așa cum este în fiecare an și Retroparada Toamnei. Și în acest an vom încerca să nu dezamăgim. Nu este momentul cel mai înțelept să organizăm o expoziție. Ce vom face, în schimb, va fi să ne scoatem mașinile la defilare prin oraș”, anunță cei de la Retromobil Club Timișoara.

Evenimentul este programat sâmbătă, 17 octombrie, după ora 12,30. Se va merge în coloană prin oraș, pe traseul Pasajul Iulius Town (*) – Calea Circumvalatiunii – Pasajul Jiul – str. Jiul – spl. Nicolae Titulescu – Catedrala Metropolitana – Podul Șaguna – bd. Mihai Viteazu – Piața Balcescu – bd. Mihai Viteazu – Electro nou – Vasile Pârvan – Pasajul Michelangelo – bd. Corneliu Coposu – spl. Nistrului – Podul Decebal – Prefectură – Poșta mare – Bastion – Punctele Cardinale – Popa Șapcă – Pasajul Iulius Town (*) – Calea Aradului.

„Dacă vremea și traficul permit, putem încerca să facem și o a doua tură între cele două puncte marcate cu (*), dar asta nu vom putea ști decât înainte de plecare”, mai precizează organizatori evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: