RETIM explică întârzierile în colectarea deșeurilor pe anumite trasee în Zona 1 Timiș

retim

RETIM informează utilizatorii din Zona 1 Timiș că, în zilele de 30 aprilie, 4, 6 mai și 7 mai, s-a confruntat cu mai multe întreruperi sau nerespectări ale programului de lucru de către o parte a personalului responsabil cu colectarea și transportul deșeurilor, ceea ce a afectat colectările pe unele trasee.

„Regretăm neplăcerile create și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita consecințele generate de această situație. În cazul în care nu vi s-au colectate deșeurile, vă rugăm să retrageți recipientele în gospodărie și să așteptați următoarea zi programată pentru ridicarea acestora”, a transmis, marți după-amiază, compania.

„Pentru a eficientiza capacitatea de depozitare de care dispuneți, vă recomandăm să reduceți volumul prin următoarele acțiuni:

  • depuneți deșeurile reciclabile de plastic, metal, hârtie și carton doar în recipientul galben – acesta poate fi stocat pentru o perioadă mai îndelungată
  • reduceți volumul ocupat de deșeurile reciclabile prin pliere, turtire și/sau strivire
  • apelați la sistemul RetuRO dacă acest lucru este posibil
  • utilizați unitățile individuale de compost pentru deșeurile biodegradabile
  • depuneți în pubela neagră doar deșeuri reziduale, pentru a putea folosi la maximum volumul disponibil”, precizează aceeași sursă.

RETIM anunță că „va reveni în cel mai scurt timp cu informații concrete privind situația programului de colectare”.

About Post Author