Restricții de trafic pe bd. Cetății, de la ora 12

bd. cetății

foto: Arhivă

Până după Crăciun se va circula cu restricții pe bd. Cetății. Constructorul începe remedierea deficiențelor și are la dispoziție trei săptămâni.

„Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara s-a întrunit în ședință operativă și a aprobat restricționarea traficului rutier pe bulevardul Cetății, pe tronsonul cuprins între Calea Torontalului și strada Matei Basarab, pe direcția de mers către strada Cloșca”, a transmis, marți dimineață, PMT.

În nota obișnuită, închiderea traficului e anunțată cu doar câteva ore înainte. Așadar, chiar de marți, 5 decembrie, ora 12, până în 27 decembrie, circulația se va desfășura semaforizat pe toată lungimea bd. Cetății. Pe sectorul cuprins între str. Gheorghe Lazăr și Calea Torontalului se va circula în ambele sensuri, pe direcția de mers spre Calea Torontalului.

Vă reamintim, Porr Construct trebuie să refacă integral o porțiune de pe bd. Cetății, unde a montat greșit linia de tramvai, iar garniturile nu pot lua în siguranță curba spre bucla de întoarcere. Totul trebuie să fie gata până în 28 decembrie, dacă firma nu vrea să plătească penalități.

About Post Author