Restricții de trafic din nou în Calea Bogdăneștilor

străzi

foto: Arhivă

Primăria Timișoara anunță noi lucrări la drumuri în această lună. Vor fi restricții de circulație pe mai multe străzi, iar pe Calea Bogdăneștilor traficul va fi închis timp de trei săptămâni.

În luna noiembrie se va lucra intens la asfaltare pe Calea Bogdăneștilor, în vederea reabilitării liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale. Circulația în zonă va fi închisă în perioada 8 noiembrie – 30 noiembrie.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de 60 de m pe str. Grigore Alexandrescu și 15 m pe str. Ion Rațiu, înainte de intersecția cu Bogdăneștilor. De asemenea, se închide circulația pe Calea Bogdăneștilor, pe tronsonul dintre str. Grigore Alexandrescu și str. Dunărea. Circulația vehiculelor mici, sub 2,7 t, va fi direcționată pe străzile Moise Doboșan și Mircea Cel Bătrân, cu ieșire pe bd. Cetății, respectiv pe str. Macilor. Vehiculele de peste 2,7 t, vor fi direcționate către bd. Cetății, respectiv str. Circumvalațiunii.

Comisia de Circulație a PMT a avizat închiderea temporară a străzilor Béla Bartók și Ion Vidu, în perioada 9 noiembrie – 11 noiembrie, în intervalele orare 9 – 15 și 19 – 6. Închiderea circulației rutiere a fost solicitată de Universitatea Politehnica din Timișoara, în vederea modernizării, extinderii și echipării infrastructurii educaționale a Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului.

About Post Author