Restricții de circulație în zona stadionului. Sens inversat pe str. Surorile Martir Caceu

restricții

Se lucrează la rețeaua de termoficare în zona stadionului „Dan Păltinișanu”. Este nevoie, în acest condiții, de restricții de circulație, pentru ca muncitorii să poată termina lucrarea cât mai repede.

Proiectul de retehnologizare a rețelei de termoficare din zona stadionului include construirea unui cămin de termoficare. Restricțiile, așa cum sunt ele anunțate de primărie, au fost stabilite în urma unei analize extinse, astfel încât să fie evitată închiderea străzii FC Ripensia.

Astfel, pentru perioada 26 septembrie – 31 octombrie, va fi instituit un set de restricții cu caracter temporar pe un segment scurt de pe str. Surorile Martir Caceu, aflat între sensul giratoriu de la Aleea FC Ripensia – str. Aurel Păunescu-Podeanu și str. Surorile Martir Caceu.

Vehiculele care vin de pe str. Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu nu se vor mai putea deplasa din giratoriu spre Sala Olimpia, ci vor avea o variantă de ocolire pe str. Bucegi – str. Surorile Martir Caceu. Sensul unic de pe strada Surorile Martir Caceu va fi inversat. De asemenea, vehiculele de pe str. Surorile Martir Caceu vor avea obligatoriu la dreapta, pe un viraj amenajat provizoriu pe perioada lucrărilor.

Traficul pe care circulă troleibuzele 15 și 16, precum și E2, nu va fi afectat.

About Post Author