29 noiembrie 2020

Reguli noi la STPT: Nu se mai urcă pe ușa din față! / FOTO

stpt

STPT instituie de luni, 16 martie, reguli noi de acces în mijloacele de transport în comun. Acestea sunt „pentru siguranța călătorilor și șoferilor de pe liniile de autobuz și troleibuz”.

În prezent, la Timișoara, ușile din față ale autobuzelor și troleibuzelor sunt exclusiv pentru urcarea în vehicule. De luni, regulile se schimbă, din cauza epidemiei de coronavirus. „Pentru siguranța călătorilor și șoferilor de pe liniile de autobuz și troleibuz ale STPT, accesul în mijloacele de transport în comun se va face pe ușile 2, 3 și 4, cu excepția tramvaielor, începând cu data de 16 martie”, au anunțat, duminică, cei de la societatea de transport în comun.

Potrivit acestora, „toate mijloacele de transport în comun scoase în traseu sunt dezinfectate cu cloramină și igienizate”. De asemenea, în autobuze, troleibuze, tramvaie, microbuze și vaporașe, STPT a montat dozatoare cu dezinfectant.

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că de la începutul săptămânii viitoare, cel mai probabil de luni, va institui stare de urgență. În România erau înregistrate, până duminică, 15 martie, la prânz, 123 de cazuri de infectări cu noul coronavirus.

3 thoughts on “Reguli noi la STPT: Nu se mai urcă pe ușa din față! / FOTO

  1. Vineri, 13 martie ora 10.41, în tramvaiul 7 (vagon 3472) dozatoarele cu dezinfectant erau goale. Am încercat pe cel din mijloc şi din faţă. Am luat ceva viruşi de pe ele, noroc că am avut la mine dezinfectant.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: