Pui de Codru, în Parcul Copiilor, de 1 și 2 iunie

pui de codru

CODRU Festival te invită, în 1 și 2 iunie, să contribui la „împădurirea” prin culoare a amfiteatrului din Parcul Copiilor și să ajuti la revitalizarea acestui spațiu urban.

Proiectul artistic demarat de CODRU Festival colorează zona amfiteatrului din Parcul Copiilor folosind ștampile de mari dimensiuni și o paletă de culori inspirate din nuanțele naturii, pentru a aduce o nouă viață acestui spațiu binecunoscut copiilor.

Vizitatorii vor avea parte și de ateliere de meșteșugărit, ateliere de grădinărit urban, expoziție cu obiecte de artizanat, dar și divrs momente artistice. Evenimentul este deschis tuturor celor care își doresc să sprijine un viitor mai verde și se desfășoară, în fiecare din cele două zile, între orele 10 și 20.

„Sărbătorim Ziua Puilor de Codru prin activități ce promit să transforme amfiteatrul parcului. Împreună cu elevii, studenții și profesorii de la Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest și Liceul de Arte Plastice din Timișoara, alături de copii și participanți de toate vârstele, ne propunem să transformăm spațiile urbane în zone verzi dinamice și funcționale”, spune Elena Aronoaie-Adorian, director creativ CODRU Festival.

Acțiunea face parte din proiectul Oxigen Planting Festival, finanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2024, în parteneriat cu ING România. Asociația CODRU Festival a organizat, până acum, cinci sesiuni de plantare și a plantat, împreună cu participanții, în jur de 45.000 de copaci în județul Timiș.

About Post Author