16 ianuarie 2021

PSD Timiș, atac la Nica și USR: Politicieni de ligă mică, orbiți de funcții

vicepreședinți

Neserioși, iresponsabili și avizi de funcții. Așa îi cataloghează PSD Timiș pe liberalul Alin Nica, președintele CJ Timiș, și pe cei de la USR. Atacul survine la câteva ore după ce acesta a anunțat că votarea vicepreședinților instituției a fost amânată din nou.

„Alin Nica a dovedit astăzi că nu poate depăși nivelul unui politician de liga mică, cel care în față se străduiește să zâmbească și să promită, iar în spate face manevre, din păcate, unele proaste și total în defavoarea cetățenilor care au votat schimbarea. Oportunitatea de a deveni stăpân absolut peste județul Timiș l-a orbit pur și simplu pe Nica. Este absolut iresponsabil ca la două luni de la câștigarea alegerilor să nu finalizezi numirea vicepreședinților alături de care să conduci județul.

Cine să mai creadă că zâmbetele și strângerile de mână sunt sincere? Declarațiile de bune intenții au sfârșit într-un total eșec, după ce proiectul de numire a vicepreședinților CJT, așteptat să fie discutat la plenul de astăzi, a fost amânat. Considerăm că iresponsabilitatea liderului PNL este dublată de incompetență și de incapacitatea de a lua decizii clare și asumate”, a transmis, într-un comunicat neasumat „pe persoană fizică”, PSD Timiș.

„Riscați să faceți febră musculară”

Social-democrații nu fac defel economie de cuvinte grele. „Domnule președinte Alin Nica, administrația înseamnă răspundere și angajament, înseamnă muncă în folosul oamenilor, pentru asta ați fost votat. Jocul acesta pe care îl jucați de două luni poate fi numit teatru ieftin. Nu puteți convinge lumea că sunteți un lider serios. Politica nu se face seara la terasă sau dimineața la cafea, cu declarații prietenoase pe facebook, dar cu lipsă de decizie și de asumare”, continuă mesajul.

Nu doar liberalul Nica este admonestat însă. „Toate acestea sunt valabile și pentru reprezentanții USR. Până acum, și unii, și alții ați demonstrat că vă pasă doar de interesele voastre, de a pune mâna pe niște funcții și de a arăta care iese mai câștigat după aceste negocieri. Dacă vă mai încordați mult mușchii, riscați să faceți febră musculară. Timișenii nu merită acest spectacol politic de slabă calitate. Timișul și Timișoara au nevoie de administrații serioase și de conducători responsabili și asumați. Din respect pentru cetățeni ar trebui să terminați cu jocul și să începeți să lucrați”, conchide PSD Timiș.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: