18 ianuarie 2021

La CJ Timiș nu se aleg vicepreședinții. Nica a amânat decizia, după o discuție cu Moș

CJ Timiș

Nu se lămuresc lucrurile nici acum în ceea ce privește vicepreședinții CJ Timiș. Alin Nica a decis să amâne din nou momentul votului, pentru ca USR Timiș „să rezolve problemele semnalate în județ”.

„În urma întâlnirii de astăzi cu Cristian Moș, președintele USR Timiș, am hotărât să mai acord o șansă alianței dintre partidele noastre și să amân alegerea vicepreședinților la Consiliul Județean, pentru ca USR Timiș să rezolve problemele semnalate în județ. Nu voi propune și nu vom vota astăzi la Consiliul Județean vicepreședintele PNL, ca să oferim, încă o dată, timp și o mână de ajutor posibililor noștri parteneri care au dificultăți de gestionare a organizațiilor din teritoriu”, a anunțat Alin Nica, la ora la care trebuia să înceapă plenul CJ Timiș.

Citește și: La CJ Timiș se votează miercuri vicepreședinții. Nica: Ne dorim unul de la PNL și unul de la USR PLUS

Citește și: Moș s-a hotărât: USR PLUS votează candidații PNL pentru viceprimar și vicepreședinte al CJ Timiș

„Așteptăm un semn din partea partenerilor noștri de negocieri, iar dacă vor reuși să își rezolve problemele din teritoriu, vom convoca ședința de Consiliu pentru alegerea vicepreședinților, USR-PLUS și PNL”, a mai spus președintele CJ.

UPDATE:

În plenul în care ar fi trebuit să se voteze vicepreședinții CJ, Cristian Moș, liderul USR PLUS Timiș, a spus că, alături de colegii său, era pregătit de vot.

„Vreau să ne afirmăm din nou poziția, consecvența. USR PLUS nu și-a numărat voturile. Chiar dacă avem două persoane care nu sunt prezente aici, pentru vot, USR PLUS era pregătit să vină să voteze vicepreședinții CJ. Vineri, Dominic (Dominic Fritz, primarul Timișoarei – n.r.) era pregătit să pună pe ordinea de zi votarea viceprimarului PNL”, a afirmat Moș.

1 thought on “La CJ Timiș nu se aleg vicepreședinții. Nica a amânat decizia, după o discuție cu Moș

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: