Programul RETIM în minivacanța de Rusalii

Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi asupra programului de lucru în zilele de sărbători declarate zile libere legale. Colectarea deșeurilor se va face la fel ca în orice zi obișnuită.

COLECTAREA DEŞEURILOR

Întreaga activitate de colectare a tuturor categoriilor de deşeuri din toate localităţile în care operează compania RETIM se va desfăşura conform PROGRAMELOR ZILNICE OBIŞNUITE. Nu există modificări faţă de orarele curente.

BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII

Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi ÎNCHISE în zilele de 1 și 5 iunie, fiind zile libere legale. Ele DESCHISE în zilele de 2 și 6 iunie, program normal.

PUNCTELE DE COLECTARE A DEŞEURILOR VOLUMINOASE, VEGETALE ŞI DIN CONSTRUCŢII DIN TIMIŞOARA

Cele patru puncte de colectare a deşeurilor voluminoase, vegetale şi din construcţii vor avea următorul program:
ÎNCHISE în zilele de 1 și 5 iunie – zile libere legale
PROGRAM NORMAL în 2 și 6 iunie.

Adresele celor patru puncte de colectare din Timişoara sunt: Calea Torontalului, nr. 94, Calea Moşniţei, nr 2-4, str. Avram Imbroane, nr 70, Calea Chișodei, Str. Mile Cărpenișan, nr 3

Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.retim.ro, scrieți pe e-mail, sau pe pagina oficială de Facebook. De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, orele 7 – 19.

About Post Author