Programări on-line sau prin call-center, la policlinica de la Spitalul Județean

policlinica

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” reorganizează activitatea de la policlinică. În premieră, vor putea fi făcute programări online și va deveni funcțional un serviciu de call-center. De asemenea, va exista și o aplicație de telefon.

Policlinica SCJUT – sau ambulatoriul de specialitate – este una dintre cele mai aglomerate unități sanitare din județ. Aici vin pentru consultații pacienți din Timiș, dar și județele din jur, pentru că nu trebuie să plătească nimic, ci au nevoie doar de bilete de trimitere. Activitatea în policlinică este reorganizată în această perioadă, pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de asistență medicală.

Va fi inițiat, în premieră pentru sistemul public de sănătate, un serviciu de tip call-center, accesibil pacienților în intervalul orar 7,30 – 19,30. SCJUT va folosi o platformă on-line care, în prima etapă, va coordona toate programările făcute în ambulatoriu. Platforma adună programările, indiferent de calea pe care acestea vin, le centralizează, le ordonează și rezultă un registru electronic, astfel încât programările să nu se suprapună.

Programare de pe telefon

Pacienții se vor putea programa la recepția ambulatoriului sau prin call-center, la numerele de telefon afișate pe site, www.hosptm.ro, Secțiunea Pacienți – Programări ambulatoriu și la Secțiunea Servicii – Servicii ambulatoriu; on line – pe adresa de mail a ambulatoriului; prin aplicația gratuită de mobil ce poate fi descărcată de pacient (Secțiunea Pacienți – Programări ambulatoriu) și prin programarea făcută de medicul din cabinet, în contul său de lucru.

Sistemul este util și pentru pacienții din alte județe. Programările făcute prin call-center permit operatoarei să găsească, împreună cu pacientul, varianta cea mai potrivită pentru acesta. Pacientul își poate face și singur programarea, folosindu-se de aplicația spitalului. Aceasta este gratuită și poate fi descărcată pe orice dispozitiv electronic. La cerere, pacientul primește datele de logare, de la medicul din Ambulatoriu. Datele sunt trimise prin SMS o singură dată, pe telefonul pacientului.

About Post Author