Program special în magazinele PPC Energie

ppc

Magazinele PPC Energie din judeţele Timiş, Caraş–Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise miercuri, 1 mai, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui.

Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

În celelalte zile, magazinele PPC Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

„Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele PPC Energie. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online”, transmit reprezentanții companiei.

Clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică pe mail sau prin SMS. Indexul de energie electrică sau gaz poate fi transmis online folosind secțiunea Index din cadrul aplicației myPPC sau de pe pagina web.

Clienții pot alege să utilizeze aplicația myPPC, care poate fi accesată fie online, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

About Post Author