Profesoară la Asistență Socială la UVT, premiată la Gala Națională a Excelenței

Asistență Socială

Lect. univ. dr. Loredana-Marcela Trancă, de la Universitatea de Vest, a câștigat trofeul pentru educație la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. E a doua oară când un cadru didactic de la UVT obține un premiu la acest eveniment.

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ajunsă la ediția cu numărul 10, a avut loc în 19 martie, la Bucurști. Pe secțiunea de educație și formare, premiul a fost câștigat de lect. univ. dr. Loredana-Marcela Trancă, coordonatoarea activităților de practică de specialitate de la Departamentul de Asistență Socială și titulara cursurilor dedicate persoanelor cu dizabilități.

Profesioniști care să ofere sprijine specializat în ameliorarea problemelor sociale sunt pregătiți de peste 30 de ani, la Universitatea de Vest, în cadrul Departamentului de Asistență Socială de la Facultatea de Sociologie și Psihologie.

„Premiul obținut de Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie și Psihologie din UVT st un indicator al calității actului de educație oferit studenților noștri. Gala Națională a Asistenței Sociale este un cadru reprezentativ pentru cele mai importante proiecte naționale și internaționale din domeniu, iar recunoașterea meritelor școlii timișorene de asistență socială este o binemeritată confirmare a valorii activității din acest departament al UVT”, spune rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Premiul pentru educație la Gala Națională a Asistenței Sociale a fost oferit, pentru al doilea an consecutiv, unui cadru didactic de la UVT. În 2024, câștigătoarea trofeului a fost conf. univ. dr. Elena Loreni Baciu.

About Post Author