Prins cu un cuțit la el, în parcul în care urma să se încheie marșul Pride

pridetm

Un bărbat a fost prins în Parcul Regina Maria, înainte de PrideTM, în timp ce dezlipea afișe. Era însoțit de un prieten și, la controlul corporal, asupra lui a fost găsit un cuțit!

Cei doi bărbați își făcuseră de lucru în Parcul Regina Maria, punctul final al marșului Pride de la Timișoara. Dezlipeau afișe ale organizatorilor și voiau să pună în loc altele cu versete biblice. Au fost opriți din acțiune de jandarmi în civil, care supravegheau zona.

„Premergător evenimentului din Parcul Regina Maria, au fost identificate două persoane care au dezlipit două afișe postate de organizator. Ulterior au fost legitimate, supuse controlului corporal, iar asupra unei persoane a fost găsit un cuțit pliabil. Au fost întocmite actele de sesizare și vor fi înaintate organelor abilitate, în vederea continuării cercetarilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș.

În timpul PrideTM, jandarmii au fost legitimat 12 persoane și au dat o amendă de 500 lei, pentru tulburarea liniștii publice.

About Post Author