Pregătiri de bacalaureat, la Universitatea de Vest. Cum te poți înscrie

universitatea de vest

Elevii din clasele terminale de liceu se pot pregăti de bacalaureat și în acest an, cu ajutorul celor de la Universitatea de Vest. Orele suplimentare vor avea loc sâmbătă, din ianuarie până în iunie.

Universitatea de Vest continuăm și în acest an organizarea activităților didactice de pregătire pentru examenul de bacalaureat. Programul propus de UVT se va desfășura în perioada 16 ianuarie – 12 iunie, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de concediu legal. Programul complet poate fi accesat aici.

Orarul a fost stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele:

  • orele 9,00 – 10,30 – limba și literatura română
  • orele 10,45 – 12,15 – în paralel, istorie și matematică
  • de la ora 12,30 – modulele pentru disciplinele de la a treia probă de Bac (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie)

„Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura online, prin intermediul platformei Google Meet. Pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi”, explică rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Înscrierea se face prin completarea acestui formular. Ulterior, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom. Partenerii UVT în acest proiect sunt Consiliul Național al Elevilor și Consiliul Județean al Elevilor Timiș.