Predarea deșeurilor electronice la centrele RETIM este gratuită. Pot fi preluate și de acasă, contra cost

Categoria deșeurilor de echipamente electrice și electronice cuprinde orice echipament care se conectează la priza, are un cablu, funcționează pe baterii sau are o placă de circuit. Colectarea lor se face doar în centre specializate.

Frigiderele, mașinile de spălat, televizoarele, telefoanele mobile, consolele de jocuri etc. pot fi predate la centrele RETIM, una dintre condiții fiind că aparatele defecte să fie duse întregi.

RETIM NU percepe nicio taxa la predarea deșeurilor la cele patru centre de colectare din oraș. Acestea vor fi preluate gratuit și depozitate în containerele speciale pe care societatea le are în dotare.

Iată programul centrelor de colectare din Timișoara:

punct colectare DEEE – Str. Ovidiu Cotruș, nr. 201 (fosta adresă: Calea Chișodei, str. Mile Cărpenișan, nr. 3). Program: L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00
punct colectare DEEE – Calea Moșniței nr. 2 – 4. Program: L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00
punct colectare DEEE – Aleea Avram Imbroane nr. 70. Program: L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00
punct colectare DEEE – Calea Torontalului nr.94. Program: L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00

Deșeurile din echipamente electrice și electronice preluate și de la domiciliu

RETIM pune la dispoziția celor care locuiesc în Timișoara și în comunele din apropiere și serviciul de preluare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la domiciliu, însă acesta nu este gratuit.

Pentru a beneficia de acesta, atât persoanele fizice, cât și firmele, trebuie să facă o comanda online, ce poate fi trimisă prin mail. Plata serviciului se vă face în avans, iar RETIM urmează să programeze data la care sunt preluate deșeurile. Cei care vor apela la acest serviciu sunt rugați să specifice exact ce obiecte vor fi colectate.

About Post Author