Practică de vară plătită, pentru peste 200 de studenți de la facultăți tehnice

Peste 200 de locuri pentru studenții interesați de un stagiu de vară plătit. Este oferta programului Summer Practice, inițiat de compania Continental. Sunt și locuri pentru tinerii care vor să facă un stagiu de pregătire plătit în cadrul companiei, care nu este condiționat de perioada de vară.

Sediile Continental din Carei, Iași, Sibiu și Timișoara își deschid porțile pentru studenți de la facultăți cu profil tehnic. „Summer Practice este un program care oferă o foarte bună șansă studenților care doresc să învețe de la profesioniști cum se desfășoară activitățile într-o companie internațională. Din experiența anilor precedenți, după perioada practicii de vară, mulți dintre tineri își doresc să continue alături de companie și să înceapă o carieră de succes”, spune Lucia Iliescu Brădean, Head of HR Continental România.

În plus față de cunoștințele practice dobândite, studenții se pot familiariza cu modul de lucru într-o companie, începând cu experiența unui proces de recrutare și selecție, până la implicarea în proiecte alături de echipă și evaluarea finală.

Practică de vară și stagii de pregătire în sediile din Timișoara

Sediul Automotive a deshis deja perioada de înscrieri. Sunt disponibile 45 de proiecte de diplomă în centrul de cercetare și dezvoltare, iar fabrica de componente electronice, deși nu oferă perioadă de practică de vară, caută tineri care doresc să urmeze o perioadă de internship în unitatea de producție. Practica are loc în perioada iulie/august-septembrie (durează între 6 și 12 săptămâni).

Fabrica de anvelope din Timișoara oferă stagii de practică plătită care se deschid pe parcursul anului. Acestea vizează atât activități suport, administrative, cât și activități de teren,în strânsă legătură cu procesul de producție). Sediul ContiTech are mai multe poziții de internship plătit (4-6 ore) și caută studenți care sunt în ciclul de licență sau de master.

About Post Author