26 ianuarie 2021

Portalul ANAF e închis de sâmbătă până duminică

anaf

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național de Informații Financiare și ANAF, derulează, în perioada 21 – 22 noiembrie, operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații SAN (Storage Area Network). Asta înseamnă că siteul ANAF nu va fi putea accesat.

Intervențiile specialiștilor CNIF asupra rețelei informatice încep sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 9, și durează până la ora 9 a zilei următoare.

„Ne cerem scuze anticipat pentru inconvenientele create. Pandemia a determinat accelerarea digitalizării la nivel guvernamental, ANAF fiind o instituție cheie în ceea ce privește serviciile electronice oferite contribuabililor (…) Astfel, creăm posibilitatea de digitalizare pe scara mai largă a formularisticii primite și transmise de către ANAF, iar, pe de altă parte, dezvoltăm interconectarea cu alte instituții, pentru asigurarea comunicării electronice a datelor la nivel interinstituțional și pentru a reduce prezența contribuabililor la ghișeu”, a transmis Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: