Pompierii montează 500 de detectoare de fum / monoxid de carbon, în cinci comune / FOTO

detectoare

Mai multe familii din Moravița, Bethausen, Sânpetru Mare, Tormac și Pietroasa au primit, vineri, vizita pompierilor de la ISU Timiș. Aceștia au început montarea detectoarelor de fum/monoxid de carbon, donate de E.ON și Delgaz Grid.

E.ON și Delgaz Grid donează, în cadrul parteneriatului „Împreună pentru siguranță”, 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon către Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Acestea vor fi distribuite gratuit către familii din mai multe zone din țară, prin campania „Detector pentru viață”.

Au ajuns în Timiș, încă de joi, 375 detectoare de fum și 125 detectoare de monoxid de carbon, care au fost preluat de personalul din subordinea a cinci subunități de intervenție ale ISU Timiș.

Vineri a început activitatea de montare a detectoarelor de fum/monoxid de carbon în locuințele din județul Timiș. Mai multe familii din comunele Moravița, Bethausen, Sânpetru Mare, Tormac și Pietroasa au primit vizita pompierilor militari și voluntari, precum și a reprezentaților Delgaz și au intrat în posesia unui asemenea dispozitiv.

Au fost montate, în prima zi, 55 detectoare de fum și șapte detectoare de monoxid de carbon. Activitatea va continua săptămâna viitoare în celelalte comune.

About Post Author