Piața de capital, sursă de finanțare a afacerilor. Cum se face

uvt

Mediul de afaceri timișorean va afla despre o nouă modalitate de finanțare a businessului. Universitatea de Vest și Bursa de Valori București organizează evenimentul „Antreprenoriat și finanțare pe piața de capital”.

Cu această ocazie va fi lansată în dezbatere o temă de actualitate, cea a relației dintre antreprenoriat și modalitățile de finanțare în afaceri prin piețele de capital. Întâlnirea are loc în 13 martie, de la ora 11.30, în Aula Magna a UVT. Vor susține prelegeri specialiști reprezentativi ai acestui domeniu de vârf. Vor vorbi Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT, Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori București, Cristina Chiriac, președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și antreprenor „Flori de ie”, Dorin Preda, director executiv MedLife, Ovidiu Serdean, broker IFB Finwest, și Laurențiu Căpcănaru, broker Goldring.

Sunt invitați să participe la această conferință studenți, cercetători, cadre universitare, dar și experți și profesioniști ai acestui sector din întreaga comunitate. Participarea este liberă, iar pentru înscriere cei interesați sunt rugați să completeze ACEST FORMULAR.

Agenda conferinței „Antreprenoriat și finanțare pe piața de capital” include următoarele subiecte: Rolul BVB în susținerea ecosistemului antreprenorial”, „Finanțarea companiilor prin piața de capital”, „Perspectiva investițională a unei listări a companiei în cadrul BVB”.

About Post Author