Peste 11.000 de ore, pedalate de timișoreni în prima lună, pe biciclete serviciului Ivelo

ivelo

Al doilea sistem de bikesharing disponibil în Timișoara pare să-și fi făcut loc repede în obiceiurile locului. Cele 140 de biciclete au fost folosite, în prima lună, de peste 13.000 de amatori de pedalat.

În prima lună de la lansarea serviciului de bikesharing Ivelo, care include 140 de biciclete, au fost înregistrate peste 13.000 de închirieri. Cea mai accesată stație Ivelo a fost cea de la Pasajul Michelangelo, urmată de stația Iulius Town și cea de la Catedrala Mitropolitană.

„Suntem extrem de încântați de primirea călduroasă a serviciului Ivelo. Numărul mare de închirieri înregistrate în prima lună ne confirmă faptul că Timișoara este un oraș deschis la inovație și la soluții sustenabile pentru transportul urban. Le mulțumim partenerilor noștri și utilizatorilor pentru susținere și încredere”, a transmis Raluca Fișer, președinte Green Revolution.

Serviciul de bikesharing Ivelo este realizat în parteneriat cu Primăria Timișoara, cu sprijinul BCR, Linde Gaz România și dm. În această perioadă, timișorenii au pedalat în total peste 11.000 ore.

Închirierea bicicletelor Ivelo este gratuită pentru timișoreni și se poate face direct de pe telefon, urmând câțiva pași simpli:

  • Descarcă aplicația I’Velo pe telefonul mobil
  • Selectează stația dorită și verifică câte biciclete sau locuri de parcare sunt disponibile
  • Scanează codul QR de pe bicicleta selectată și introdu datele
  • Pornește cursa prin oraș timp de două ore. Extinderea duratei călătoriei se face printr-o nouă scanare a codului QR

About Post Author