Parcul Primăverii, la Muzeul Satului. Concerte cu Loredana Groza, Subcarpați și Damian Drăghici

Muzeul Satului

Muzeul Satului de la Pădurea Verde se tranformă, peste două săptămâni, în Parcul Primăverii. CJ Timiș reia modelul testat în premieră în iarna trecută. Festivalul de primăvară durează 11 zile și începe în vinerea de dinaintea Floriilor.

CJ Timiș pregătește Parcul Primăverii, a cărui primă ediție va începe în 15 aprilie. Accesul va fi liber la toate activitățile. Cele 11 zile de festival vor avea loc la Muzeul Satului Bănățean, pe o suprafață de peste 10 hectare. Vor fi spectacole de teatru, folclor, sesiuni de lectură, concerte, expoziții și ateliere creative.

La deschiderea Parcului Primăverii, în 15 aprilie, va cânta Subcarpați. Sâmbătă, 16 aprilie, pe scenă va urca Loredana, alături de Banda Agurida. În a doua zi de Paște, aveți întâlnire cu Damian & Brothers, artiști care aduc la Timișoara un mix de diverse stiluri muzicale.

„Muzeul Satului va fi revitalizat și redefinit prin prisma programului cultural al festivalului, iar publicul va avea ocazia să se reconecteze la viața culturală, la cea socială, la împrejurimile verzi ale orașului și la capacitatea de recreere a acestuia”, spuneAlin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Organizatorii speră să atragă, în cele 11 zile de festival, peste 100.000 participanți.

Muzeul Satului caută firmă de spații verzi. Dă cel mult 70.000 de euro pe 12 luni

About Post Author