Parcul Pădurice devine Bazar Cultural. Trei zile cu… de toate

bazar cultural

Vremea se anunță bună, așa că Parcul Pădurice va deveni, în acest sfârșit de săptămână, cea mai colorată și mai veselă scenă din Timișoara. E Bazar Cultural, în premieră și cu o ofertă foarte interesantă.

Ar fi păcat să nu profitați de unul dintre ultimele weekenduri cu soare din acest an. Așa că, de vineri până duminică, puteți da o raită prin Parcul Pădurice. TM2021 și Asociația Tribul Artistic vă invită la evenimentul Bazar Cultural. E prima ediție și vă propune spectacole și intervenții/ improvizații de teatru, concerte de jazz și recitaluri de muzică clasică, un târg de produse handmade, dar și activități și ateliere educative.

„Scopul proiectului îl reprezintă dezvoltarea activităților culturale în cartierele timișorene și comunitățile din alte localități din Timiș, prin aducerea manifestărilor artistice de calitate, de tip intervenție culturală, mai aproape de comunitate”, transmit cei de la Tribul Artistic.

Artisans Bazaar aduce comunitatea tinerilor artizani în aer liber, desfășurându-și ediția de toamnă în Parcul Pădurice. Nu lipsesc atelierele creative și poveștile pentru copii, de care se ocupă Asociația Sfera Timișoarei și Librăria La Două Bufnițe. Piesele de teatru pentru copii, pregătite de Asociația Teatru Pentru Tine, sunt construite în mod participativ, urmărind participarea activă a publicului tânăr. Tymes Quartet, cel mai recent proiect lansat de Asociația Tribul Artistic, va susține un recital de muzică clasică, dar călătoria în lumea muzicii continuă tot weekendul, alături de Joe Jazz Junktion și Jazz a la Jais.

Programul detaliat îl găsiți aici.

About Post Author