Parcul Crăciunului, la a doua ediție. Tot la Muzeul Satului

parcul crăciunului

foto: Arhivă

Muzeul Satului Bănățean va fi și în acest gazda Parcului Crăciunului, eveniment organizat de CJ Timiș. Distracția începe de Moș Nicolae și totul va rămâne deschis timp de trei săptămâni. Intrarea va fi liberă.

Din 6 decembrie, pe parcursul a 22 de zile, Muzeul Satului Bănățean de la Pădurea Verde se transformă într-un loc de poveste, cu obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D. Se deschide, din nou, Parcul Crăciunului, eveniment în a cărui organizare sunt implicați artiști, artizani și operatori culturali din zona de vest a țării.

„Atmosfera de sărbătoare va fi completată de un iglu de mari dimensiuni, în interiorul căruia vor avea loc spectacole, concerte și show-uri cu efecte speciale dedicate publicului, indiferent de vârstă. Copiii vor avea parte de spectacole de teatru, ateliere creative și de meșteșugărit”, transmit cei de la CJ Timiș. Va fi deschis și în acest an un patinoar, pe o suprafață de 500 de mp. Căsuțele vor găzdui artizani care vor expune produsele lucrate de mână, în tema sărbătorilor de iarnă.

În cadrul programului vor fi incluse momente artistice și activități realizate de instituțiile de cultură finanțate de CJ Timiș: Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”, Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” și Centrul de Cultură și Artă.

Parcul Crăciunului va fi deschis de luni până duminică, între orele 17 și 22.

About Post Author