Paco Osuna aduce Ibiza la Timișoara. Super-party în 8 decembrie

paco osuna

Timișoara este pregătită pentru o experiență sonoră de neegalat. Paco Osuna aduce aici apreciatul concept „Nowhere”, propunând publicului o seară plină de surprize la Complex Senator & EXPOVEST.

În fiecare marți, Paco Osuna a organizat „Nowhere”, în clubul Hï Ibiza, votat de DJ MAG numărul 1 în lume, captivându-și publicul cu gustul său rafinat pentru sunet și energia sa. Acum, îl „transplantează” tmporar la Timișoara, Cu o carieră de peste 20 de ani, Paco Osuna este unul dintre cei mai renumiți artiști din industrie.

Creativitatea, curajul și căutarea neîncetată pentru noi forme de exprimare sunt cele care-l caracterizează. Pe scenă e mereu plin de viață, inteligent și sofisticat, pentru că fiecare sesiune este importantă pentru Paco. În 8 decembrie, la Complex Senator & EXPOVEST veți putea participa și voi la un party Ibiza style, care să vă umple de energie.

Din line-up-ul serii mai fac parte Iglesias, Reelow, JUST2, TULVAN și EXOB. Veți avea parte, așadar, de o întâlnire cu artiști de talie mondială, de o ambianță de neegalat, cu o producție scenică impresionantă. Pentru că fiecare beat este o poveste.

Biletele pot fi cumpărate de aici: Extasy, Ia Bilet și Live Tickets.

About Post Author