Orașul Paralel, a doua parte a trilogiei. Poveste de Fabric

orașul paralel

Anul trecut ați fost invitați să descoperiți Iosefinul. Acum e rândul Fabricului. A doua parte a trilogiei Orașul Paralel se dezvăluie în fața curioșilor la finele săptămânii. Totul începe într-o stație de vaporetto și, dacă plecați în explorare, nu uitați să vă luați telefonul și căștile.

CiviCultura vă invită la a doua parte a trilogiei Orașul Paralel. Primele reprezentații sunt programate în 27 și 28 august, de la ora 19. Experiența inedită creată de Ana Mărgineanu (regie) și Peca Ștefan (text) este inspirată de poveștile documentate în cartierul Fabric și se desfășoară într-un spațiu impresionant: Centrul Reformat Noul Mileniu.

Orașul Paralel: Fabric propune spectatorilor o nouă provocare, piesa de teatru fiind mediată de o aplicație dezvoltată în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara. Regizor asociat este Molnos András Csaba, iar regizor tehnic, Kertész Éva. Echipa tehnică este completată de compozitorul Cári Tibor, coregrafa Andreea Duță, scenograful Albert Alpár și sound designerul Radu Racz. De partea video s-a ocupat Sorin Mocanu. Traducători sunt Henrike Bradiceanu Persem, Rudolf Herbert (germană), Carmen Tărniceru (engleză), Laslavic Tímea, Sütő-Udvari Magdolna, Orbán Enikő (maghiară). Producătorul spectacolului este Ionel Mărginean.

Spectacolul Orașul Paralel: Fabric este parte a proiectului Dileme Urbane: Orașul Paralel, dezvoltat de Asociația Culturală Diogene în coproducție cu Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” și Teatrul German de Stat, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, cu sprijinul Centrului Reformat Noul Mileniu și a Societății de Transport Public Timișoara.

Biletele pot fi cumpărate AICI și AICI. „Pentru participarea la eveniment, vă rugăm să aveți la dumneavoastră un telefon încărcat, preferabil cu sistem de operare Android, căști pentru telefon și chef de explorare. Piesa va începe la stația de vaporetto «Corneliu Coposu»”, mai transmit organizatorii.

About Post Author