Orar nou la casieria Aquatim de pe str. Oituz

apă

Programul casieriei Aquatim de pe str. Oituz nr. 1 este, de acum încolo, de luni până vineri, între orele 8 și 16. Programul casieriei de pe str. Enric Baader nr. 11 și al celei de pe str. Treboniu Laurian nr. 7A va fi în continuare de luni până vineri, orele 8 la 15,30.

Facturile pot fi plătite online, prin card bancar, pe site-ul www.aquatim.ro, prin platforma dedicată clienților. În baza unui cont, oricine poate vizualiza toate informațiile care țin de contul de client (facturile în sold, istoricul plăților, istoricul consumului), poate face plăți, poate solicita facturs în format electronic și poate transmite indexul contorului.

De asemenea, factura de apă poate fi plătită prin reţelele bancare (ghișeu, virament, bancomat, direct debit sau internet banking), unităţile poştale din Timişoara, magazinele din reţeaua PayPoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV.

Pentru orice probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare puteți contacta non-stop dispeceratul Aquatim, la numărul 0356-914.