„Ora reciclării” continuă și în 2024. RETIM așteaptă înscrieri

Echipe formate din angajații RETIM și ADID Timiș vor merge și în acest an în școlile din Timișoara și din județ, pentru a le explica elevilor cât de importantă este colectarea selectivă.

Orele vor avea loc în cadrul Săptămânii Verzi, în funcție de perioada în care este programată fiecare unitate de învățământ.

„Ne-am bucurat să observam interesul și implicarea elevilor în ceea ce privește «Ora reciclării». Pentru a continua acest proiect și pentru a oferi elevilor oportunitatea de a învăța mai multe despre reciclare, încurajam instituțiile de învățământ să ne trimită solicitări. Vă rugăm să trimiteți cererile cu cel puțin o lună înainte de Săptămână Verde. Acestea trebuie să fie trimise pe adresa de e-mail. Detaliile pe care le solicitam în cadrul cererii sunt următoarele: mumele instituției de învățământ, persoana de contact și numărul de telefon, clasa, numărul de copii participanți, data propusă pentru desfășurarea activităților, intervalul orar propus”,transmit reprezentanții RETIM.

Activitățile propuse de RETIM și ADID Timiș vor include prezentări și demonstrații privind procesele de reciclare, importanța conservării mediului și gestionarea corectă a deșeurilor.

About Post Author