O nouă serie de cursuri de limba japoneză, la Timișoara

Programul de limbă și cultură japoneză al Universității Politehnica organizează o nouă sesiune la început de an. Cursurile sunt ținute de Camelia Nakagawara și vor fi în sistem online, cu fiecare din cele cinci ședințe live.

Cursurile de limba și cultura japoneză se vor desfășura în perioada 23 ianuarie – 25 februarie, exclusiv online. Dr. Camelia Nakagawara este niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia, New York (MA în predarea limbilor străine, Teachers College) și Universitatea din Chicago (PhD în Limbi și Civilizații Est-Asiatice) și cu o lungă experiență de cercetare și predare la nivel universitar, atât în Japonia, cât și în SUA.

Înscrierile se fac până marti, 24 ianuarie prin completarea ACESTUI FORMULAR. Fiecare modul constă în 5 sedinte a câte 75 de minute. Prețul întregului modul este de 150 de lei. Toate detaliile se găsesc în formularul de înscriere. Dacă aveți zero experiență de învățare a limbii japoneze, trimiteți un e-mail AICI, pentru a fi puși pe o listă de așteptare.

Luni, 23 ianuarie, orele 19,15-20,15, dr. Nakagawara va ține o întâlnire pentru organizare, întrebări și explicații. Toți cursantii si doritorii sunt invitați să participe, participarea fiind gratuită. Pentru a primi invitația, puteți trimite un e-mail AICI.

About Post Author