O nouă parcare în forță în Soarelui. S-a făcut într-o lună și jumătate

parcare

O nouă parcare între blocuri, „în locul hidoaselor garaje”. Asta anunță primarul Nicolae Robu, pe Facebook. Edilul le transmite celor care spun că nu se fac lucrări decât în zona în care locuiește el că sunt în execuție și alte parcări: în Soarelui, în Martirilor, în Lipovei, în Aradului sau în zona Gării.

„Iată, un nou obiectiv finalizat în timpul pandemiei. El este între blocurile delimitate de străzile Sirius, Uranus, Aleea Cristalului și Sudului. Cu grijă, cu respectarea regulilor în vigoare, putem continua și-n aceste condiții grele să ne îmbunătățim condițiile de viață! Le mulțumesc concitadinilor care au înțeles că a trecut vremea garajelor și au fost cooperanți în procesul de demolare a lor și le doresc să se bucure sănătoși de noua amenajare”, a anunțat, sâmbătă dimineață, primarul Nicolae Robu.

Vorbim de o parcare care acum are 113 locuri, pe un teren pe care s-au aflat mai multe garaje. Acestea au fost demolate în 2019, însă cele mai multe erau nefolosite de vreo doi ani, de când oamenilor li s-a pus în vedere să le golească. S-a lucrat „în forță”, așa cum îi place primarului să spună, în ultima lună și jumătate. Marcajele s-au făcut, de altfel, vineri după-amiază.

„Urmează plantarea de copaci -o mulțime-, de jur împrejur, amenajarea spațiilor verzi și amplasarea de bănci la toate intrările în blocuri! Pentru vremurile -eu zic foarte aproape- în care vom putea din nou socializa”, completează edilul șef. La noua parcare trebuie amenajate totuși căile de acces, pentru că trotuare nu există, fiind montate doar bordurile. De asemenea, trebuie puși stâlpi de iluminat. Momentan, singura lumină vine de la ferestrele blocurilor.

Postarea primarului a primit sute de like-uri și are o mulțime de comentarii. Cele mai multe, favorabile. Există și oameni care scriu că „pentru dumneavoastră exista doar zona Soarelui? Restul zonelor față de zona Soarelui arată jalnic”. A venit repede și răspunsul: „Există tot orașul, doar hater-ii nu văd asta, în prezent, avem în lucru o locație în Soarelui, una în Martirilor, una în Lipovei, două în Aradului, una în zona Gării etc!”.

About Post Author