Noua bază sportivă din Buziaș, scoasă la licitație de CNI

buziaș

Anunțată în luna mai, transformarea bazei sportive de pe strada Mihai Eminescu din Buziaș face primul pas. CNI a scos la licitație lucrarea, la pachet cu una similară la Dej. Ofertele pot fi depuse până în 28 august.

În luna mai, un ordin de ministru includea pe Lista-sinteză a obiectivelor de investiții din Programul național de construcții de interes public sau social încă 14 amplasamente. Printre acestea, și baza sportivă de pe strada Mihai Eminescu, din Buziaș. Lucrarea este acum scoasă la licitație. Este vorba despre „proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări”.

Valoarea estimată a construcției este de 6,68 milioane de lei, cu TVA, adică aproape 1,4 milioane de euro. Noua bază sportivă va avea un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, precum și un teren mic pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis. Va fi construită o clădire administrativă, în care vor fi și vestiare. De asemenea, va fi amenajată o parcare pentru autovehicule și autocar.

About Post Author