Nicu Alifantis, în concert la Timișoara. Memorabilia, în octombrie

alifantis

Salvați data: 13 octombrie. Atunci are loc unul dintre cele mai frumoase concerte ale toamnei la Timișoara. Nicu Alifantis, una dintre cele mai mari voci ale folkului românesc, prezintă „Memorabilia”, o poveste despre fragilitate și emoții.

Nicu Alifantis își așteaptă fanii din Timișoara la un spectacol de aproape două ore, alături de FragileBand, din care fac parte Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski și Adrian Flautistu. Concertul care face parte din turneul „Memorabilia” are loc duminică, 13 octombrie, de la ora 19, la Filarmonica Banatul.

La concert veți putea cumpăra colecția „Nicu Alifantis – Memorabilia – Theatre Music Collection”, editată în 1.000 de exemplare semnate și numerotate de autor în original. Aceasta conține: Cartea muzicilor de teatru, în două volume, Cartea discurilor, discuri audio, discuri video și multe alte surprize. Colaborarea lui Nicu Alifantis cu teatrul cuprinde muzica a 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori români.

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani, la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, orașul său natal. În peste cei 45 de ani de activitate a susținut 5.200 de concerte și 60 de turnee în țară și în străinătate. Biletele costă între 69 și 139 lei și pot fi cumpărate din rețeaua de magazine Flanco, de la casa de bilete a Filarmonicii Banatul sau online. Organizatorul concertului, Sublime România, pune la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Pentru mai multe detalii, îi puteți contacta pe e-mail.

About Post Author