18 ianuarie 2021

Nicolae Robu a renunțat la șefia PNL Timiș, după ce a pierdut Primăria Timișoara

robu

În aprilie 2017, Nicolae Robu câștiga președinția PNL Timiș, la o conferință de alegeri la care l-a avut drept contracandidat pe Alin Nica. Acum, Robu renunță la funcție, trimițându-și demisia direct liderului național Ludovic Orban.

Duminică seară, după ce a pierdut alegerile de la Primăria Timișoara, Nicolae Robu și-a anunțat colegii de partid că va renunța la președinția filialei. A și făcut-o luni, înștiințându-l de această decizie chiar pe liderul național Ludovic Orban.

„Domnule președinte PNL, având în vedere pierderea de către mine a alegerilor locale pentru funcția de Primar al Timișoarei, prin prezenta, îmi dau demisia din funcția de Președinte al Filialei Timiș a PNL. Cu stimă și urări de succes pentru dv și pentru PNL, Nicolae Robu”, a sunat mesajul primarului în exercițiu al Timișoarei.

Nicolae Robu a câștigat președinția PNL Timiș în aprilie 2017, cu 255 voturi, față de 142, obținute de unicul contracandidat, Alin Nica. „Eu sunt străin de ideea de ranchiună, sunt străin de orice spirit revanșard, dar vreau să arăt de acum că vom face tot ce ne stă în putință pentru ca tot ce am spus în platformă să se materializeze, inclusiv armonia în partid”, declara, la acea vreme, Robu.

Cel mai probabil, de la București urmează să fie numit un președinte interimar, care ar putea fi chiar Alin Nica, președintele ales al CJ Timiș.

2 thoughts on “Nicolae Robu a renunțat la șefia PNL Timiș, după ce a pierdut Primăria Timișoara

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: