Neda Ukraden a făcut fericiți mii de timișoreni. Concert de neuitat, în Piața Victoriei / FOTO

neda ukraden

sursa foto: Casa de Cultură / Florin Gherasim

Succes total pentru Neda Ukraden, care a făcut show la Timișoara, în fața multor mii de oameni fericiți. Târgul de Crăciun se apropie de final, dar concertul de vineri seară a fost, cu adevărat, memorabil.

Mii de oameni au cântat împreună, pe platoul din fața Operei, alături de Neda Ukraden. Hitul „Zora je” nu mai are nevoie de nicio prezentare și a răsunat puternic, vineri sară, la Timișoara. Români și sârbi, spectatorii s-au bucurat la superlativ de concertul pregătit, în prag de Crăciun pe rit vechi, de Casa de Cultură.

Spectacolul a fost deschis de Ansamblul Sveti Djordje și Pera Todorovici & Temisvarski Spomenari, aplaudați din suflet de publicul care s-a adunat în centrul Timișoarei cu minute bune înainte de începerea evenimentului. De altfel, zona a fost plină de lume. Zeci de oameni care au ajuns târziu în Piața Victoriei au ascultat concertul de pe străduțele laterale, făcând, în același timp, poze cu decorațiunile luminoase.

Îmbrăcată cu un palton Elisabetta Franchi foarte șic, alb, pe care l-a asortat cu o pălărie de aceeași culoare și mănuși roșii, Neda Ukraden a demonstrat – încă o dată – că vârsta e doar un număr. A cântat – inclusiv un cover după „The Best”, a Tinei Turner -, a zâmbit și a dialogat cu publicul, în rândurile căruia se aflau mulți copii, cărora părinții le-au transmis dragostea față de muzica sârbească.

A fost, fără doar și poate, o seară greu de uitat pentru cei prezenți în Piața Victoriei. Târgul de Crăciun se încheie duminică seară, după o lună și jumătate.

About Post Author