Muzică și bijuterii, în mansarda Bastionului Theresia

Muzică

Studenții de la Facultatea de Muzică și un designer de bijuterii vă oferă, în prag de Crăciun, o seară colorată. Se întâmplă marți, 21 decembrie, în Bastionul Theresia, sub „acoperișul” Muzeului Național al Banatului.

Muzeul Național al Banatului, în colaborare cu Facultatea de Muzică și Teatru a UVT, vă invită în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Evenimentul „Crăciun la muzeu” va avea loc marți, 21 decembrie, de la ora 17, în mansarda B2 a Bastionului Maria Theresia. Studenții de la Muzică au pregătit, sub coordonarea conf. dr. Mariana Șarba, două momente artistice, cu arii de operetă și bijuterii muzicale cu tematică de Crăciun. La pian va acompania conf. dr. Silviana Cîrdu.

Vor interpreta studenții Marina Santrac, Darius Gruiță, Alexandru Cranciova, Roxana Nica, Maria Boldan, Dragoș Moldovan, Alexandru Ticula, Victor Geru, la vioară, și Lukas Kohl, la pian. Moderator va fi Corina Cranciova

Cu această ocazie vor fi prezentate o colecție de bijuterii unicat, dar și povestea din spatele creației lor. Vor fi peste 30 de podoabe create de prof. Camelia Oszlanszky. Două defilări de modă și zece fotomodele vor completa momentul.

About Post Author