Muntele Mic, văzut de turiști. Primăria Turnu Ruieni face sondaj

Muntele Mic

sursa foto: weSKI - Muntele Mic

Cum ați vrea să arate, în viitor, Muntele Mic? Cum ar putea ea să vă facă să renunțați la destinații mai îndepărtate, când vine vorba de schi și sporturi de iarnă? Primăria Turnu Ruieni vă invită să completați un chestionar în care să spuneți cum vedeți voi această poveste.

Primăria Turnu Ruieni, comuna de care ține Muntele Mic, lucrează la Strategia de Dezvoltare Locală pentru perioada 2021-2027. Aceasta se concentrează în mod deosebit asupra stațiunii montane și asupra potențialului de dezvoltare al acesteia. Și cum poți să știi mai bine ce să faci cu o destinație turistică, decât întrebând turiștii?

Locuitorii din vestul țării sunt rugați să completeze un chestionar, care poate fi accesat aici. Întrebările sunt de genul „Când ați mers ultima dată la Muntele Mic?”, „Cât durează de obicei sejurul dvs. la Muntele Mic?” sau „Unde vă cazați când mergeți acolo?”. De asemenea, sunteți invitați să oferiți calificative mai multor aspecte: semnalizarea traseelor, calitatea pârtiilor, curățenie, calitatea personalului cu care ați intrat în contact etc.

„Scopul ceretării sociologice este de a analiza comportamentul de consum al populației din vestul țării în raport cu turismul montan, de a identifica gradul de satisfactie în raport cu experiența turistică din stațiunea Muntele Mic și de a identifica principalele așteptări”, explică reprezentsanții primăriei. Grupul de coordonare pentru strategia de dezvoltare aflată în lucru este format din specialiști în urbanism, sociologie, geografie, planificare teritorială, dezvoltare turistică și științe economice.

About Post Author