21 ianuarie 2021

Moș s-a hotărât: USR PLUS votează candidații PNL pentru viceprimar și vicepreședinte al CJ Timiș

Cristian Moș și Dominic Fritz

Primăria Timișoara și CJ Timiș ar putea avea, din această săptămână, conduceri complete. USR PLUS va vota propunerile PNL pentru aceste funcții. Anunțul vine din partea lui Cristian Moș, care ar putea deveni „vice” la CJ.

„Alianța USR PLUS își reafirmă voința de a încheia majorități de dreapta, atât pentru CL Timișoara și pentru CJ Timiș, cât și peste tot în județ, acolo unde se poate Am spus din prima clipă de după alegerile locale din 27 septembrie că aceasta este, pentru noi, singura variantă posibilă pentru județul Timiș (…) Alianța USR PLUS salută propunerea PNL de a închide negocierile pentru Timișoara și Timiș în această săptămână și de a forma majorități puternice și stabile în toate localitățile în care acestea se pot realiza. Alianța USR PLUS se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș”, a anunțat, luni, Cristian Moș, președintele USR PLUS Timiș.

Rugăminți de la unul la altul

Vineri seară, președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, anunța că în plenul de miercuri, 25 noiembrie, al CJ vor fi votați vicepreședinții. Așa cum ceruse, de altfel, Cristian Moș, cu câteva zile înainte. „Mă aștept ca până miercuri Cristian Moș să-și clarifice intențiile față de locuitorii întregului județ și să se hotărască dacă vrea sau nu să mergem împreună pe acest drum. Îmi doresc să votăm doi vicepreședinți, unul de la PNL, unul de la USR PLUS”, spunea Nica.

Propunerea liberalilor pentru postul de vicepreședinte al CJ ar putea Alexandru Proteasa, în timp ce USR PLUS va merge cu Cristian Moș. La Primăria Timișoara, Ruben Lațcău este „vice” încă de acum o săptămână. În ședința în care acesta a fost votat de toți consilierii prezenți, Cosmin Tabără, propunerea PNL, nu a obținut decât voturile colegilor săi de partid.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: