Moș Crăciun pe motocicletă. Motocicliștii ajung cu daruri la peste 60 de copii

motocicletă

La câteva zeci de copii din patru centre și case de tip familial din Timișoara, Moș Crăciun vine un pic mai repede și vine pe motocicletă. Bikerii de la Moto AIKON și Timișoara Bikers se transformă în… spiriduși și vor duce daruri acestor micuți.

Sunt 62 de copii de la Complexul de Servicii Sociale pentru Intervenții în Regim de Urgență în Domeniul Protecției Copilului Timișoara, Casa de tip familial „Micuța Dina”, Casa de tip familial Sf. Mihail și Casa de tip familial Sf. Stelian la care Moș Crăciun va ajunge mai altfel în acest an. El își va trimite solii pe două roți, chiar săptămâna viitoare. Acțiunea este inițiată de Moto AIKON, Tazz și Timișoara Bikers, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș si Serviciul Rutier din cadrul IPJ Timiș.

Cei 62 de motocicliști vor pleca la drum duminică, 5 decembrie, de la ora 11, din parcarea supraterană a Shopping City Timișoara. Coloana va fi însoțit de un microbuz cu electrocasnice destinate celor patru centre.

„Există multe perioade grele pentru cei care vin din medii vulnerabile, mai ales dacă sunt copii. Vrem să le demonstrăm nu numai că există oameni cu suflet mare care se gândesc la ei că există, ci și că merită să fie optimiști, pentru că lucrurile frumoase se pot întâmpla atunci când te aștepți mai puțin. Le suntem recunoscători celor care au crezut în acțiunea noastră. Locurile nu sunt limitate, astfel că îi încurajăm pe cei care au motocicletă și dorința de a se implica să vină cu noi pe traseu”, transmit reprezentanții Moto AIKON. Moto AIKON și Timisoara Bikers sunt două comunități pasionate de motociclism, cu 400 de simpatizanti în Timișoara.

About Post Author