Modificări în circulația vaporașelor și a tramvaielor 4 și 7

stpt

STPT anunță, pentru acest sfârșit de săptămână, unele modificări în transportul public. Acestea sunt cauzate de evenimente care au loc în oraș și care presupun anumite restricții.

Astfl, sâmbătă, 13 aprilie, între orele 10 și 18, pe Canalul Bega, pe sectorul cuprins între Podul Mihai Viteazu și Podul Dacilor ar loc un concurs de kaiac-canoe organizat de Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara. În aceste condiții, transportul public pe Canalul Bega va fi suspendat.

Totuși, cei care vor să meargă cu vaporașul, vor putea face acest lucru. De la ora 12 vor fi organizate plimbări de agrement, în aval pe Canalul Bega, pe sectorul Catedrala Mitropolitană – stația C. Brâncoveanu (Golf). Îmbarcarea și debarcarea se fac de la stația Catedrala Mitropolitană,

Duminică, 14 aprilie, între orele 7 și 17, p bd. Cetății are loc evenimentul „Străzi pentru comunitate”, organizat de Casa de Cultură. În aceste condiții, va fi oprită circulația tramvaielor de pe liniile 4 și 7 pe bd. Cetății, între intersecțiile bd Cetății – Calea Torontalului și bd. Cetății – str. Gheorghe Lazăr. Ca urmare a acestei restricții temporare, tramvaiele de pe liniile 4 și 7 vor circula deviat de la Piața 700 pe traseul Piața Traian – Gara de Est și retur.

About Post Author