Mediciniști din România, cântați! Medfest strânge bani pentru Asociația Dăruiește Viață

medfest

Studenții la Medicină se distrează, dar fac și fapte bune. Medfest, cel mai mare festival de „specialitate” din România, are loc la Timișoara și are un scop nobil. Banii vor merge către primul spital de oncologie pediatrică din România.

Medfest este cel mai mare festival al mediciniștilor din România, organizat de studenți, profesori și absolvenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”. Prima ediție a avut loc în 2004, la inițiativa medicului Șerban Comșa, și a fost o „adunare” a studenților pasionați de muzică. În timp, evenimentul a crescut, astfel că a ajuns, la un moment dat, să aibă și 600 de participanți.

Medfest are loc vineri, 6 decembrie, la ora 20, la No Name. Se vor cânta atât coveruri, cât și melodii originale. Printre artiștii mai cunoscuți care vor cânta pentru participanți se numără Lisa Lazarev, formațiile Atlantis Rock, Evergreen și Osânda. De afterparty se ocupă Dj KuKy și Dj Di mauro. Evenimentul este deschis pentru toată lumea. Biletul de intrare costă 15 lei sau cu 10 lei dacă prezentați carnetul de student. Biletele se găsesc la intrare.

Banii vor merge către Asociația Dăruiește Viață, care se ocupă de construcția primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România. „Anul acesta donația profitului nostru merge către Asociația Dăruiește Viață. Ca actuali și viitori profesioniști în domeniul sănătății, știm cât de necesar este un spital precum cel construit de ei, dar la fel de important este exemplul de atitudine socială”, spun organizatorii.

About Post Author