Maraton de antreprenoriat la UVT

antreprenoriat

Ești gata să interacționezi cu antreprenori și oameni de afaceri de succes? Vino joi la UVT, unde începe Maratonul de Antreprenoriat.

În Aula Magna „Ioan Curea” a UVT, joi, 10 noiembrie, începând de la ora 9.30, se va desfășura Maratonul de Antreprenoriat.

Acesta este organizat de UVT, în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), cu sprijinul CTP România. Maratonul de Antreprenoriat este un format special de dialog, fiind lansată în discuție tema antreprenoriatului și rolului acestuia pentru dezvoltarea socio-economică.

„Vă invităm să ascultați câteva dintre cele mai autorizate voci din domeniul antreprenoriatului și businessului, care vor vorbi despre propriile experiențe, căile de urmat, dar și despre provocările specifice domeniului, în lumea dinamică în care trăim. Vor fi prezenți reprezentanți ai unor afaceri naționale și internaționale de succes, cu o vastă experiență. Cei pasionați de domeniul plin de provocări al antreprenoriatului vor afla de la aceștia multe detalii despre cariera antreprenorială, dar și despre dezvoltarea unui business”, transmite UVT.

Cei care doresc să participe trebuie să completeze un formular de înscriere, disponibil AICI.

About Post Author