Mai multe tramvaie pe liniile 1 și 2, încă un autobuz spre aeroport. Robu vrea să știe dacă sunteți de acord

autobuze

Și anul 2020 va fi anul transportului în comun la Timișoara, așa cum a fost și 2019. Așa că e un bun moment ca primarul Nicolae Robu să facă un nou sondaj pe Facebook și să anunțe ultimele noutăți de la societatea de transport.

Sondajul numărul 12 din 2020 al primarului Nicolae Robu are ca temă mersul autobuzelor și tramvaielor din oraș. „Transportul în comun, din ce în ce mai bun! Dar… mai avem multe de făcut! Din 3 feb, se suplimentează nr de mijloace de transport astfel: pe linia E 4: de la 1 la 2; pe linia 1: de la 4 la 5; pe linia 2: de la 4 la 5”, a postat edilul.

Potrivit acestuia, „date fiind succesul de care se bucură transportul școlar și prețuirea pe care o avem pt copiii orașului, se înființează o nouă linie dedicată, S12, cu plecare de pe Aleea Ghirodei și cu destinațiile Lic Calderon și Lic Shakespeare”.

Altfel spus, linia E4, care merge spre aeroport, va fi „acoperită” de două autobuze, în locul de unul singur, ca până acum. De asemenea, liniile de tramvai 1 și 2, unele dintre cele mai circulate, vor veni, cel puțin teoretic, cu o frecvență mai mare.

Dacă vreți să răspundeți la sondajul inițiat de Robu, mai trebuie să știți că opțiunile sunt „Apreciem, susținem direcția” și „Altele ne sunt prioritățile”.

About Post Author