Magazinele Enel vor fi închise de joi până luni

enel

Magazinele Enel din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara și Timiş vor fi închise în intervalul joi, 1 iunie – luni, 5 iunie. Serviciul de call center va funcționa conform programului normal doar în data de 2 iunie.

În celelalte zile din intervalul menționat, call center-ul va fi disponibil numai pentru informații precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona conform programului obişnuit.

Cea mai mare parte a operațiunilor nu necesită deplasare în magazinele Enel. Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumată, pe lângă secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel, clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977.

Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid, Distrigaz Sud Rețele, Gaz Est, Gazmir, Premier Energy sau Progaz P&D. De asemenea, indexul pentru consumul de gaze naturale poate fi transmis și prin aplicația My Enel.

Aplicația MyEnel poate fi activată cu ușurință fie online, pe my.enel.ro, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

About Post Author