Lunca Timișului Trophy: mișcare pentru toată familia. Vă puteți înscrie până în 7 aprilie

lunca timișului trophy

EcoStuff Romania contină, până pe 7 aprilie, înscrierile pentru o porție serioasă de mișcare, la Lunca Timișului Trophy. Evenimentul are loc lângă Urseni, la 10 km de Timișoara, și include curse destinate deopotrivă cicliștilor și alergătorilor de toate vârstele.

„Sâmbătă, 22 aprilie, celebrăm mountain-bike-ul. Cursa de 45 de km, pe malul Timișului, prin luncă și prin pădurici, de-a lungul comunelor Urseni, Giroc și Șag este destinată concurenților mai mari de 14 ani. Pentru cei mici sunt organizate curse cu distanțe diferite în funcție de categoria de vârstă, astfel: 3-7 ani – 1.2 km, 8-9 ani – 4/5 km, 10-11 ani – 8/9 km, 12-14 ani – 16/18 km. Duminică, 23 aprilie, va fi ziua dedicată alergătorilor de toate vârstele. Participanții mai mari de 14 ani vor avea de ales între cursele de 5km, 10km sau 21km, pe un traseu asemănător cu cel al cicliștilor. Micuții alergători vor avea de parcurs diferite distanțe in funcție de vârstă: 3-7 ani – 400 m, 8-9 ani – 800 m, 10-11 ani – 1200 m, 12-14 ani – 2800 m”, au anunțat organizatorii.

Pentru a participa la acest eveniment trebuie doar să te înscrii, pânp în 7 aprilie, AICI. https://luncatimisului.ecostuff.ro Concurenții vor fi așteptați la linia de finish cu medalii, mâncare câmpenească și hidratare corespunzătoare.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment de strângere de fonduri pentru construirea și dezvoltarea Woodrocks – tabără, loc de experimentare, construire, educație ecologică și sustenabilitate destinat în principal copiilor. Cu peste 1.000 de participanți la ultimele două ediții, LTT este un eveniment pentru întreaga familie, fiind prilejul perfect de a te bucura de mișcare alături de cei dragi.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania, un program Ro Bike Valley inițiat de Decathlon și implementat de Fundația Comunitară Timișoara, având ca sponsor Continental Romania și în parteneriat cu Primăria Comunei Moșnița Nouă.

About Post Author