L’iziera Park, loc de fugit de-acasă. Se redeschide în weekend

l'iziera

O zonă faină de fugit cu familia sau cu prietenii, când ai la dispoziție doar câteva ore și vrei să te relaxezi. L’iziera Park se redeschide în acest weekend, cu activități și bunătăți pentru mari și mici.

Situat în Pădurea Bistra din Ghiroda, L’iziera Park este locul perfect pentru întreaga familie să se relaxeze și să se distreze într-un mediu natural. Zona de activități în aer liber ar trambulină, tiroliană și tobogane, dar și trasee de îndemânar și locuri de joacă în nisip. Cei de la Activitatea Afară vor organiza aici activități distractive și educative pentru cei mici.

În zona de relaxare și divertisment vă așteaptă bean bags confortabile, hamace sau o tablă de șah imensă. Sunt și două lacuri cu pontoane și șezlonguri și se va găsi de mâncare și de băut.

Ca să ajungi la L’iziera Park, ia-ți un singur reper: girație Pod Ghiroda. De la pod, faci stânga, treci de Balta cu Nuferi și ai ajuns. Pista de biciclete din Ghiroda te aduce fix la poarta L’izierei. Indiferent de mijlocul de transport ales, vei găsi locuri special amenajate pentru a-ți lăsa mașina/ bicicleta/ trotineta.

About Post Author