Lepa Brena, în concert la Sala Palatului, în București

lepa brena

foto: Arhivă

Acum aproape 40 de ani, Lepa Brena a umplut stadionul la Timișoara, dar, de atunci, un concert de mari dimensiuni se tot lasă așteptat. A și fost promis de câteva ori, dar nu s-a întâmplat niciodată. Artista va cânta însă în septembrie, la București.

„După concertul istoric susținut acum aproape 4 decenii în România, vocea de aur a Iugoslaviei, Lepa Brena, revine în atenția publicului într-un concert de excepție cu piesele «best of» ale carierei sale impresionante. Lepa Brena a vândut 30 de milioanede albume în lumea întreagă, ceea ce o face cea mai bine vândută solistă din istoria Balcanilor. Împreună cu orchestra sa, Slatki greh, au fost printre primii care au combinat muzica populară iugoslavă tradițională cu cea modernă, pop”, sună prezentarea evenimentului.

Concertul din vara lui 1984, de pe Stadionul „1 Mai” de la acea vreme, a adunat peste 65.000 de oameni. Timișorenilor li s-a promis de câteva ori, în ultimii ani, că Lepa Brena va veni din nou în concert, însă totul a rămas în stadiul de intenție.

Concertul de la București este programat în 11 septembrie, la Sala Palatului, iar biletele au fost puse deja în vânzare. Ele au prețuri cuprinse între 99 și 275 lei.

About Post Author