Lelica Crișan pleacă de la Cultură. E specialistă în anveloparea blocurilor și Fritz are nevoie de ea

lelica crișan

O lună și jumătate a stat Lelica Crișan șefă interimară la Direcția pentru Cultură Timiș. De săptămâna viitoare, revine la Primăria Timișoara, pentru că trebuie deblocată… anveloparea blocurilor, domeniu în care e specialistă.

În 14 septembrie, Lelica Crișan, șeful Biroului Eficientizare Energetică Blocuri din Primăria Timișoara, a fost detașată director executiv la Direcția Județene pentru Cultură Timiș. Sorin Predescu tocmai fusese mutat la Craiova. Crișan a fost considerată cea mai bună variantă pentru a-l înlocui. Lelica Crișan lucrează în primărie din 2013. Ea a fost pe rând șef la Serviciul Financiar și la Biroul Finanțare Școli. Nu a avut nicio tangență cu domeniul cultural.

În urmă cu două zile, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, spunea, la Timișoara, că n-o cunoaște pe Lelica Crișan. „Nu am sesizări pe niște aspecte punctuale legate de activitatea dumneai. Sigur că putem să facem, la sfârșitul mandatului pe care îl exercită acolo, să facem o evaluare”, declara acesta.

Mandatul Lelicăi Crișan la Cultură se termină însă brusc, la începutul săptămânii viitoare. Ea se va întoarce în biroul de pe CD Loga 1. „Primăria municipiului Timișoara are nevoie de Lelica Crișan în instituție, pentru a prezenta situația proiectelor de reabilitare energetică și stadiul de implementare a acestora. De asemenea, trebuie să găsim modalitatea de deblocare a lucrărilor în curs de finalizare, dar și a celor nefinalizate”, ne-a explicat primarul Dominic Fritz.

Cine va fi șef de acum încolo la Direcția pentru Cultură, unde vine și Corpul de control al ministrului, urmează să vedem. (sursa foto: www.adevarul.ro)

About Post Author