Lelica Crișan este oficial director la Direcția pentru Cultură Timiș. Temporar

lelica crișan

Lelica Crișan și consilierul local PNL Simion Moșiu

A venit, în sfârșit, și numirea de la Ministerul Culturii. Așa cum am anunțat încă de săptămâna trecută, Lelica Crișan a fost mutată de la Primăria Timișoara la DJC Timiș. Detașarea este valabilă până când se întoarce Sorin Predescu.

Vineri a fost emis ordinul de ministru, de luni, DJC Timiș are, din nou, director. Unul temporar, care poate semna acte în numele instituției.

„Conform ordinului MC nr. 1008/11.09.2020, începând cu data de 14 septembrie, până cel mult la data încetării detașării titularului funcției publice de conducere de director executiv, gradul II, al Direcției Județene pentru Cultură Timiș, Lelica Crișan, Șef Birou – Biroul Eficientizare Energetică Blocuri – Direcția Dezvoltare în cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, exercită temporar, prin detașare, funcția publică de conducere temporar vacantă de director executiv, gradul II, al Direcției Județene pentru Cultură Timiș”, sună anunțul oficial.

Stiridetimisoara.ro a anunțat acum aproape o săptămână mutarea. Vă reamintim, Sorin Predescu a fost detașat la DJC Dolj la începutul lunii august. Urmează să vedem ce va face Lelica Crișan din postura de șefă la Cultură. Între instituția pe care o conduce acum și cea din care provine, adică Primăria Timișoara, au existat mai multe „contre”. Este în joc și o plângere penală pentru trotuarele în pătrățele.

About Post Author