Laptopuri gratuite, pentru studenții de la UPT. În ce condiții

upt

Noi beneficii pentru studenții Universității Politehnica Timișoara. UPT are de dat 600 de laptopuri performante, cumpărate cu fonduri europene. Acestea vor ajunge la tinerii care poate nu dispun de bani pentru o astfel de achiziție.

Începând cu anul universitar 2021 / 2022, studenții UPT, inclusiv cei admiși în anul I, pot beneficia, în mod gratuit, de laptopuri performante care să le asigure accesul la activitățile educaționale din mediul online. Universitatea a derulat proiectul „Facilitarea accesului studenților UPT la educația digitală –EduUPT”, prin programul Operaţional Competitivitate – axa prioritară 2, acţiunea 2.3.3.

Pentru a sprijini tinerii care poate nu dispun de resursele necesare pentru achiziționarea unor calculatoare performante, UPT a obținut, prin acest proiect, finanțare pentru achiziționarea a 600 de laptop-uri în valoare de 750 de euro fiecare. Grupul țintă al proiectului este reprezentat de studenții care beneficiază de bursă socială, de la toate facultățile Universității Politehnica Timișoara.

About Post Author