25 octombrie 2020

La Periam s-a închis liceul, după ce în comună a crescut rata de infectare cu coronavirus

periam

Cu o rată de infectare de 3 la mia de locuitori în comună, la Periam a fost închis liceul teoretic. Și grădinița din Giarmata a fost închisă până în 8 octombrie. Pe Timiș, rata de infectare este de 0,53 la mia de locuitori.

Prefectul Liliana Oneț a convocat, din nou, joi, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. S-a decis, și de această dată, schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor în două unități de învățământ din Timiș. Astfel, grădinița din Giarmata va funcționa în scenariul roșu până în data de 8 octombrie. Aici sunt infectate cu coronavirus trei îngrijitoare.

Tot în scenariul roșu a intrat și Liceul Teoretic Periam. Cursurile se vor desfășura doar online până la modificarea ratei de infectare cu SARS – CoV -2. În comună există un focar de coronavirus la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică, unde sunt 11 cazuri de Covid confirmate. Rata de infectare în comună este de 3 la mia de locuitori.

În Timiș s-au înregistrat, de la începutul pandemiei, 3.584 cazuri de Covid. În prezent, sunt 9 focare active de coronavirus, iar rata de infectare este de 0,53 la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: